fbpx

Tilaus- ja sopimusehdot

Kaikki tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (14%).

Vaihtuvapainoisten lihatuotteiden pakettipainot vaihtelevat. Jokaisen lihatuotteen tuotetiedoissa on ilmoitettu ko. tuotteen painon vaihteluväli. Tiettyjen lihatuotteiden kohdalla on asiakkaalla mahdollisuus valita tarkka pakettipaino alasvetovalikosta.

Toimitusajat tuotteille on 1-3* työpäivää.

Verkkokauppaan tehtyihin maksettuihin tilauksiin ei ole mahdollista lisätä tai poistaa tuotteita. Myöskään toimitustapaa ei ole mahdollista vaihtaa jälkikäteen.

Mikäli tilaajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee tilaajan ilmoittaa asiasta viipymättä asiakaspalveluumme joko sähköpostitse sales@westgard.fi tai puhelimitse 040 623 5623.

Kotiinkuljetettavien tilauksien toimitusalue on koko Suomi.

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä.

TARKEMMAT TOIMITUSEHDOT

1. TOIMITUSAIKA
  • Tilaus toimitetaan vastaanottajalle perille asti arkipäivänä etukäteen sovittuna ajankohtana klo 9-21.
  • Tämä toimitustapa on tarkoitettu ensisijaisesti kuluttaja-asiakkaille.
  • Kuljetusyhtiö on vastaanottajaan yhteydessä normaalisti 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksen käsittelystä ja sopii toimitusajankohdan etukäteen puhelimitse tai tekstiviestillä.
  • Poikkeustilanteen aikana tuotteiden jakelu tapahtuu vastaanottajan ovelle, ei huoneistoon asti.
  • Suurimmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 9-21. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14 mennessä.
  • Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle sähköpostitse tai puhelimitse.
2. TOIMITUSTAVAT

Kotiinkuljetus (Posti) 20€
Lihatuotteet toimitetaan kylmälaatikkoon pakattuna asiakkaan koti- tai toimitusosoitteeseen. Laatikon sisälle pakataan kylmävaraaja.

Lihatuotteille täytyy olla aina vastaanottaja paikanpäällä. Jos vastaanottajaa tuotteille ei ole sovittuna ajankohtana ja tuotteita ei voida jakaa, palautuu tuotteet takaisin varastoomme.

Nouto myymälästä 0€
Tilaus noudetaan osoitteesta Vanha Turuntie 82, 10420 RAASEPORI. Tilaus on noudettavissa yleensä samana tai viimeistään seuraavana päivänä. Noudathan tilauksesi mahdollisimman pian. Ilmoitathan saapumisestasi numeroon 040 623 5623 tai sähköpostiin sales@westgard.fi jos nouto tapahtuu myymälän aukioloaikojen ulkopuolelle.

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen.

3. TOIMITUSTEN PAKKAAMINEN

Lihatuotteet ovat lähtökohtaisesti pakasteita ja kotiinkuljetuksissa kuljetamme ne tilaajalle kylmälaatikossa, joka on varustettu erillisellä kylmävaraajalla.

4. MAKSUTAVAT

Luottokortit: Visa, MasterCard ja American Express
Käteinen (noudon yhteydessä).

5. PALAUTUSOIKEUS

Lihatuotteilla ei ole palautusoikeutta.

6. TILAUKSEN PERUMINEN

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa sähköpostiin sales@westgard.fi tai soittamalla 040 623 5623. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Pidätämme myös oikeuden tilauksen perumiseen ja rahojen palauttamiseen asiakkaan tilille.

Maksuehdot

Stripe on sinulle turvallinen maksutapa.
Stripe-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

YHTEYSTIEDOT

West Gård
Vanha Turuntie 82
10420 RAASEPORI

puh. 040 623 5623
sähköposti: office@westgard.fi